nutup
Kami teu ukur ngajual produk. Kami maturan layanan alus sarta rojongan profésional.

wartos

  • Post time: Jun-09-2020

    With the rapid development of science and technology, people’s demand for life is getting higher and higher. However, it is also rapidly moving from 4G to 5G. TTI has also followed the pace of The Times to develop new optical fiber products—GYFH 5G Optical Cable.   The 250 um optical f...Baca leuwih »

  • Post time: Apr-28-2020

    CBP seizes over 2,000 counterfeit KN95 masks from China,Is this view true or false? As the world’s manufacturing power, many of China’s products are uneven. CINCINNATI — United States Customs and Border Protection officers in Cincinnati seized 2,000 counterfeit KN95 masks at a Cincinn...Baca leuwih »

  • Post time: Nov-29-2019

    Dome heat shrinkable seal fiber optic splice closure are acombination cable closure and splice organizer.The splicing joint is on the middle of splice tray. They combine mechanical seals and heat-shrinkable sleeves with hot-melt adhesives to environmentally seal fiber cable splice  points.It is d...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-31-2019

    Fasilitas nu imah division sambungan kabel terminasi parusahaan, nu husus dina rarancang jeung terminasi tina serat optik jeung kabel kakuatan sarta integrasi enclosures leutik kaasup buleud serat terminasi. Simkuring gaduh kamampuhan pikeun nungtungan tipe salah sahiji sambungan kabel, tapi focu primér kami ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-31-2019

    Laporan panalungtikan dina 'MENA pasar Serat-optik Cable' kiwari disadiakeun kalawan Laporan Study Market, LLC, nawarkeun hiji analisis nu detil sahiji faktor influencing lapisan bisnis global. Laporan ieu ogé nyadiakeun informasi tepat pertaining ka ukuran pasar, aspék commercialization na ... Baca leuwih »

  • ECOC 2018 Pameran - TTI Serat
    Pos waktos: Sep-28-2018

    TTI Serat dihadiran ECOC 2018 pameran di Roma, Italia TTI Booth No. éta 230. Urang némbongkeun produk urang panas-diobral: kabel serat optik, serat optik patch cords, MPO solusi / MTP, purwakarta splitters, FTTH Leyuran, jsb Booth No. : 230 Time: Sept. 24-26, 2018 Tempat: Roma, Italia Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-22-2017

    TTI Fiber attended ECOC 2017 ExhibItion in Gothenburg, Sweden TTI Booth No. was 230. We showed our hot-sale products: fiber optic cables, fiber optic patch cords, MPO/MTP solutions, PLC splitters, FTTH Solutions, etc.   Booth No.: 425 Time: Sept. 18-20, 2017 Place: Gothenburg, Sweden Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-22-2016

    TTI Serat baris hadir ECOC 2016 paméran wich ditahan di Düsseldorf, Jerman. Bakal panungtungan pikeun 3 dinten ti Spet. 19 ka Spet. 21, 2016. TTI Booth No. nyaeta 274. Urang bakal némbongkeun produk panas-diobral kami: serat optik patch cords, solusi MPO / MTP, purwakarta splitters, FTTH Leyuran, jsb Mun anjeun kabetot, s ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-24-2015

    TTI Fiber attended ECOC 2015 ExhibItion in Feria Valencia, Spain TTI Booth No. was 348. We showed our hot-sale products: fiber optic patch cords, MPO/MTP solutions, PLC splitters, FTTH Solutions, etc.     Booth No.: 274 Time: Sept. 19-21, 2016. Place: Düsseldorf, Germany Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat!