nutup
Kami teu ukur ngajual produk. Kami maturan layanan alus sarta rojongan profésional.

wartos

  • Post time: Dec-23-2020

    More than three months have passed since China Telecom announced the prequalification of outdoor optical cable procurement projects in 2020. Although we are still doubting whether centralized procurement will proceed as usual, China Telecom announced that the centralized procurement project had w...Baca leuwih »

  • CRU: The global optical fiber and cable market is in a recovery period and is expected to grow by 7% in 2021
    Post time: Dec-23-2020

    C114 News, October 27 (Shuiyi) On October 26-28, 2020, the World Fiber Optic Cable Conference held an online conference, which is the world’s top event in the fiber optic cable industry, gathering more than 100 telecom network executives, fiber optic cables Manufacturers’ representati...Baca leuwih »

  • What are the steps of making an optical fiber jumper?
    Post time: Nov-20-2020

    Optical fiber jumpers are often used in life, so what is his production process? Optical fiber patch cord production process Baidu 1. Fiber pretreatment: Stripping, the introduction of professional stripping tools, mainly for the peeling of the coating layer, to reduce the damage to the optical f...Baca leuwih »

  • Since optical fiber is glass, why are you afraid of water?
    Post time: Nov-10-2020

    When the optical cable is formed into a cable, there are two protection requirements for the optical fiber: one is that the optical fiber is less stressed; the other is that the optical fiber should be waterproof. The outermost layer of the optical cable is a plastic sheath, the inside is a metal...Baca leuwih »

  • GYTA terdampar Loose Tube Aluminium Pita Kabel
    Pos waktos: Okt-10-2020

    The fibers, 125μm,are positioned in a loose tube made of a high modulus plastic. The tubes are filled with a water-resistant filling compound. A steel wire, sometimes sheathed with polyethylene (PE) for cable with high fiber count, locates in the center of core as a meta...Baca leuwih »

  • GYFTY53 Straded Loose Tube Kakuatan non-logam Kakuatan Kabel Lampu-Armored
    Waktos Post: Sep-28-2020

    The fibers,125μm,are positioned in a loose tube made of a high modulus plastic. The tubes are filled with a water-resistant filling compound. A Fiber Reinforced Plastic (FRP) locates in the center of core as a non-metallic strength member. The tubes (and fillers) are str...Baca leuwih »

  • Ker Waterproof Crazybtplay —— ODVA Serat Optik Patch Cord
    Waktos Post: Sep-26-2020

    2020 Taun, Pabrik Serat TTI Pasokan kabel Tipe Serat Optik tipe-ODVA anyar sareng Konektor ODVA-SC / LC / MPO, sasarengan sareng kabel optik dukungan, janten antarmuka standar anu dieusian dina radio jauh 3G, 4G sareng WiMax Base Station. sareng aplikasi Serat-to-the-Antenna. The ODVA ca ... Baca leuwih »

  • GYTS Straded Loose Tube Kabel Pita Baja Bergelombang
    Waktos Post: Sep-21-2020

    TTI Serat Factory Wholesales Supply GYTS Fiber Cable, 125μm, diposisikan dina tabung leupas tina palastik modulus tinggi. Tabung dieusi sanyawa keusikan tahan cai. Kawat waja, sakapeung ditutupan poliétilén (PE) pikeun kabel anu jumlah seratna luhur, tempatna di tengah ...Baca leuwih »

  • Gaya Anyar ADSS Luar Serat Kabel-ADSS
    Waktos Post: Sep-15-2020

    ----All Dielectric Self-supporting Aerial Cable 1 TTI Fiber Factory Supply New Style ADSS Outdoor Fiber Cable-ADSS: All Dielectric Self-supporting Aerial Cable Type One: The fibers, 125μm, are positioned in a loose tube made of a high mod...Baca leuwih »

  • Salametan Salametan tina Pameran CIOE Serat Perusahaan TTI anu suksés.
    Waktos Post: Sep-11-2020

    -----Keep your feet on the ground, never forget your original ideals & aspirations Warmly Celebrate the success of TTI Fiber Communication Tech Co., Ltd. in the CIOE Fair!!! The 22nd China International Optoelectronic Expo (cioe2020) o...Baca leuwih »

  • 0,9mm Serat Optik Cable Mesin kabel khusus
    Waktos Post: Sep-01-2020

    The Newly Introduced Optical Fiber Equipment(0.9mm Fiber Optic Cable Dedicated Cable Machine) has many advantages and features from TTI Fiber Company Factory: 1. Automatic memory the cutting length. Electrical drivencutting knife. Cutting times is adjustable. Cutting length can be set. 2. Electr...Baca leuwih »

  • Expo Éléktronika Internasional Ke-22 Cina (CIOE2020)
    Pos waktos: Aug-25-2020

    Exhibition Area:ICT Exhibition Hall: Number 6 Hall Booth Number: 6A73 Time:September 9th-11th   Booth Address: SHENZHEN WORLD EXHIBITION&CONVENTION CENTER(Baoan New Hall) No.1 Zhancheng Road,Fuhai Street,Baoan District, Shenzhen TTI Fiber Communication Tech Co., Ltd.   Exhibits Range...Baca leuwih »

  • Kabel Lampu-lapis baja GYXTW Luar Kabel
    Pos waktos: Aug-25-2020

    Serat Kabel waja Unitube Lampu, 125μm, diposisikan dina tabung leupas tina palastik modulus tinggi ti Pabrik Serat Perusahaan TTI. Tabung dieusi sanyawa keusikan tahan cai. Tabung dibungkus ku lapisan PSP bujur. Antara PSP sareng cai tabung leupas -... Baca leuwih »

  • Mesin motong kabel otomatis
    Pos waktos: Aug-19-2020

    Perusahaan serat TTI mangrupikeun pabrik, Alat Serat Optik énggal Dienalkeun (Flex Cable Cable Cutter) ngagaduhan seueur kaunggulan sareng fitur: Pemotong kabel otomatis lengkep cocog pikeun prosés motong kabel serat optik. Ngarobih panjang kabel, jumlah pemotong kabel, pemotong ... Baca leuwih »

  • 2020 Taun Anyar Utamana Kotak Serat Bagian 1
    Pos waktos: Aug-07-2020

    Pull Type 24 Port Optical Fiber Terminal Box   The Product Function of Optical Fiber Terminal Box—Pull Type 24 Port, it has Multi-functions: 1–Introducing optical cable, leading out wiring pigtail, fixing and protecting optical cable, wiring pigtail and the performance of optical fibe...Baca leuwih »

  • Waktos Post: Jul-28-2020

    GJPFJU field mobile cable sue several 900um flame-retardant tight buffer fibers as optical communication medium,the tight buffer fiber wrapped with a layer of aramid yarn as strength member units,and the cale is completed with a TPU sheath.     After TTI Fiber Factory's ...Baca leuwih »

  • Waktos Post: Jul-28-2020

    ADSS cable is loose tube stranded.The fibers, 125μm,are positioned in a loose tube made of a high modulus plastic. The tubes are filled with a water-resistant filling compound. The tubes and fillers are stranded around a FRP as a non-metallic strength member into a compa...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jun-09-2020

    Kalayan kamajuan sains sareng téknologi anu gancang, paménta jalma pikeun kahirupan beuki luhur. Nanging, éta ogé gancang ngalih tina 4G ka 5G. TTI ogé parantos nuturkeun laju The Times pikeun ngembangkeun produk serat optik énggal-GYFH 5G Optical Cable. The 250 um optik f ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Apr-28-2020

    CBP nyita langkung ti 2.000 topéng KN95 palsu ti Cina, Naha pandangan ieu leres atanapi salah? Salaku kakuatan pabrik di dunya, seueur produk Cina henteu rata. CINCINNATI - Petugas Pabean sareng Perlindungan Perbatasan Amérika Serikat di Cincinnati nyita 2.000 topéng KN95 palsu di Cincinn ... Baca leuwih »

  • Waktos Post: Nov-29-2019

    Kubah panas serat shrinkable serat optik splice panutupan anu panutupan kabel akombinasi sareng panyatur splice. Gabungan splicing aya dina tengah dulang sambatan. Aranjeunna ngagabungkeun segel mékanis sareng leungeun baju anu tiasa diseureut ku perekat panas-ngalembereh pikeun ngégél lingkungan kabel serat titik sambatan. Éta ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-31-2019

    Fasilitas nu imah division sambungan kabel terminasi parusahaan, nu husus dina rarancang jeung terminasi tina serat optik jeung kabel kakuatan sarta integrasi enclosures leutik kaasup buleud serat terminasi. Simkuring gaduh kamampuhan pikeun nungtungan tipe salah sahiji sambungan kabel, tapi focu primér kami ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-31-2019

    Laporan panalungtikan dina 'MENA pasar Serat-optik Cable' kiwari disadiakeun kalawan Laporan Study Market, LLC, nawarkeun hiji analisis nu detil sahiji faktor influencing lapisan bisnis global. Laporan ieu ogé nyadiakeun informasi tepat pertaining ka ukuran pasar, aspék commercialization na ... Baca leuwih »

  • ECOC 2018 Pameran - TTI Serat
    Pos waktos: Sep-28-2018

    TTI Serat dihadiran ECOC 2018 pameran di Roma, Italia TTI Booth No. éta 230. Urang némbongkeun produk urang panas-diobral: kabel serat optik, serat optik patch cords, MPO solusi / MTP, purwakarta splitters, FTTH Leyuran, jsb Booth No. : 230 Time: Sept. 24-26, 2018 Tempat: Roma, Italia Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-22-2017

    TTI Fiber attended ECOC 2017 ExhibItion in Gothenburg, Sweden TTI Booth No. was 230. We showed our hot-sale products: fiber optic cables, fiber optic patch cords, MPO/MTP solutions, PLC splitters, FTTH Solutions, etc.   Booth No.: 425 Time: Sept. 18-20, 2017 Place: Gothenburg, Sweden Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-22-2016

    TTI Serat baris hadir ECOC 2016 paméran wich ditahan di Düsseldorf, Jerman. Bakal panungtungan pikeun 3 dinten ti Spet. 19 ka Spet. 21, 2016. TTI Booth No. nyaeta 274. Urang bakal némbongkeun produk panas-diobral kami: serat optik patch cords, solusi MPO / MTP, purwakarta splitters, FTTH Leyuran, jsb Mun anjeun kabetot, s ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-24-2015

    TTI Fiber attended ECOC 2015 ExhibItion in Feria Valencia, Spain TTI Booth No. was 348. We showed our hot-sale products: fiber optic patch cords, MPO/MTP solutions, PLC splitters, FTTH Solutions, etc.     Booth No.: 274 Time: Sept. 19-21, 2016. Place: Düsseldorf, Germany Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat!