nutup
Kami teu ukur ngajual produk. Kami maturan layanan alus sarta rojongan profésional.

FC ST LC serat optik Panyambung Pikeun FTTH Jaringan Jeung Insertion Loss High

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Menta cutatan a

    Rincian produk

    hubungan

    palayanan

    Lengkep Pedaran Produk
    Panyambung Tipe: SC Ferrule Ahir-rupi: UPC, APC
    Serat Tipe: Singlemode, Multimode Sambungan kabel Tipe: simpléks
    Sambungan kabel OD: 0.9 / 2.0 / 3.0mm Perumahan Warna: Biru, Héjo, beige
    Insertion Loss: <0.3dB Balik Loss: > 50dB

     

     

    FC LC ST Fast Panyambung pikeun FTTH Jaringan sareng Insertion Loss High

     

    pedaran:

     

    Konektor gancang dirancang pikeun kualitasna alus sarta efisiensi tinggi pikeun instalasi.

    Struktur posisi crimping mangrupakeun rarancang unik, sarta teu perlu gluing, polishing ngayakeun sagala consumables.

    Bisa bahannana tiasa dipaké deui, sarta merenah pikeun instalasi sawah.

    Serat diadopsi struktur pre-dipasang.

     

    Fitur:

     

    leungitna panempatan lemah sareng leungitna balik tinggi

    Ngagunakeun precision tinggi ferrule keramik

    kamampuan stabil jeung reliabilitas tinggi

    kamampuan mékanis Alus

    Sapatu dina rupa-rupa kelir

     

    aplikasi:

     

    Paké pikeun muka terminal optik FTTH pikeun ngeureunkeun.

    Sambungan di panutupanana, kabinét, kotak terminal jsb

    Pamulihan jeung perawatan di kacilakaan kawas kaayaan serat sapotong.

    LAN, Wan, data jeung transmisi video.

    Konstruksi jeung perawatan di FTTX of pamaké terminal

    Serat keur base station mobile.

     

    Kahirupan Time: serat optik konektor gancang kami boga sahanteuna 15 taun hirupna, sabab kami ngenalkeun produksi canggih technolege and100% bahan baku anyar, ogé serat kontrol optik gancang konektor urang kualitas.

     

    spésifikasi:

     

    barang parameter
    kabel 3.1 × 2.0mm sambungan kabel serelek atawa 3.0 / 2.0 / 0.9mm sambungan kabel
    palapis diaméterna 250μm
    mode SM, MM
    Insertion Loss ≤ 0.3dB
    balik deui Loss SM: ≥45dB; MM: ≥35dB
    Reusable Times > 10 kali
    Kakuatan regangan > 50 N
    suhu -40 ~ + 85 ° C

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    FTTH Paket Fast Panyambung:

     

    iket bakal dipak nurutkeun syarat ékspor baku, satisfication customer is udagan urang.

    Labél dicitak: logo Palanggan atanapi Euweuh brand anu sadia

    packing jero: 10pcs / kotak pe

    packing luar: karton nu bakal dibungkus ku karung, ogé ngajaga karton tina lebu jeung baseuh.

     

    Gambar produk:

     

    FC ST LC serat optik Panyambung Pikeun FTTH Jaringan Jeung Insertion Loss High

    Tag:

    sambungan kabel serelek ftth,

    sambungan kabel serelek optik fiber

    00022222

     

    Service process

    Customers select product specifications and provide ordering information. According to the information provided by customers, we provide you with the best design and packaging solutions.            - Sample design and production, customers can review and modify repeatedly, we do until you are satisfied, until the final confirmation;

    -According to the specific requirements of customers, we can provide you with the best product design and packaging solutions, manufacturing customized products that are exclusive to you.

    - Immediately after sample confirmation, organize efficient production to ensure punctual delivery.

    - Welcome to our products and services to put forward relevant suggestions, customers put forward the use of our situation and feedback, will prompt us to constantly improve innovation, the pursuit of perfect quality.

     

    Order process

    Customers select product types→ provide specific specifications of products →confirm product information→ determine product packaging, mode of transportation→ determine detailed product order information→ sign contracts→ mass production →delivery.

    Generally 10-15 days or so. Delivery can be made on behalf of customers (both domestic and international).

    We are confident that we can produce products with good quality and low price. Our company will do all the after-sales service for you.

     

    Service commitment

    All products are tested by 100% of the factory.

    In strict accordance with international quality inspection standards, objective and scientific quality inspection and evaluation of products.

    At present, TTI has passed ISO 9001, ISO 14001 certification.

    We adhere to the “careful, meticulous, attentive” service standard, to provide customers with comprehensive, high-quality integrated services.

  • Alamat: Wétan 6 / F, Gedong C, Taman Industri Yuanling Qiaotong, Shiyan, Distrik Bao'an, Shenzhen, Cina
  • Telepon bisnis: + 86-755-86561809
  • Fax: 86-0755-26612903
  • Surélék: marketing@ttifiber.com
    • facebook
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    Milih TTI, sangkan Internet Anjeun Expedite!

    • Parusahaan kode QrParusahaan kode Qr
    WhatsApp Online Chat!