Ngahubungan Us - TTI Serat Komunikasi Tech. Co., Ltd.
nutup
Kami teu ukur ngajual produk. Kami maturan layanan alus sarta rojongan profésional.

Taros Kami

TTI Serat Komunikasi Tech. Co., Ltd.

alamat

Wétan 6 / F, Gedong C, Qiaotong Yuanling Industrial Park, Shiyan, Bao'an District, Shenzhen, 518108, Cina

Surélék

 tticables@ttifiber.com

Vicky@ttifiber.com

telepon

86-755-86561809

86-755-26637069

Fax: 86-755-26612903

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!