afër
Ne jo vetëm të shitur prodhimet. Ne jemi duke ofruar shërbim të mirë dhe mbështetjen profesionale.

avantazh

histori

histori

Që themeluar, si një eksportues, TTI është e specializuar në prodhim, marketing dhe R & D produktet e komunikimit optik. Ne kemi për qëllim me shpejtësi të lartë të sistemit të rrjetit të telekomit për konsumatorët të ndryshme OEM dhe përdoruesve të teknologjisë së lartë fund.
Kënaqësinë e klientit është ndjekje tonë të përjetshëm të qëllimeve, të shohim përpara për të punuar me ju për të krijuar madhështi së bashku.
më shumë
Ekipi ynë

Ekipi ynë

Ne kemi një cilësi të lartë dhe ekipi dhe menaxhimin teknik të personelit me përvojë, të cilët së bashku duke punuar shumë për të krijuar markë më të mirë të korporatës dhe përmes zbatimit të vazhdueshëm të sistemit të menaxhimit të performancës, rregullimi dhe optimizimin e strukturës organizative dhe afariste proces dhe për të përmirësuar aftësinë e kompanisë konkurrencës.
më shumë
shërbim

shërbim

1) Përpiqet për 100% defekt produkt të lirë
2) Sigurimi në furnizimet kohë
3) Duke ditur kërkesat dhe pritshmëritë e klientëve tanë
4) Shpërndarja e çon cilësisë avantazh produkt
5) Duke ditur përgjegjësitë tona
më shumë

Featured Products

TTI focus on optical fiber products and contribute to providing technology for you

view all products

partner

 • Founded in 1987, Huawei is the world's leading provider of ICT (information and communication) infrastructure and intelligent terminals. We are committed to bringing the digital world to everyone, every family, every organization, and building a smart world of Internet of Everything.
  më shumë
 • European telecommunications and media giant Altice is headquartered in the Netherlands and was founded in 2001 by entrepreneur Patrick Drahi. It is a multinational group specializing in telecommunications, media and entertainment. Has 50 million fixed users and mobile subscribers.
  më shumë
 • STC Bearings GMBH is one of the key members of the European transmission and control technology development. Founded in 1927, STC Bearings GMBH has been manufacturing precision bearings, heavy bearings and seats, bushings, seals, etc., with customers all over the world
  më shumë
 • Telkomsel uses GSM and EDGE technologies, and as of March 2006, its market share rose to 54.15%. Other leading mobile operators in Indonesia are Indosat and Excelcomind. These three major operators have controlled 98.9% of mobile users in Indonesia.
  më shumë
 • The Spanish Telephone Company is an international telecommunications company that provides comprehensive services to customers at home and abroad, including fixed communication lines, mobile phones, the Internet, data, and cable TV.
  më shumë
WhatsApp Online Chat!