Затвори
Ние не само што продаваат производи. Ние нудиме добра услуга и професионална поддршка.

предност

историја

историја

Од основана, како извозник, TTI е специјализирана во производство, маркетинг и R & D оптички комуникациски производи. Наша цел е со голема брзина телекомуникациски систем мрежа за различни OEM потрошувачи и високо-технолошки крајните корисници.
Задоволството на клиентите е нашиот вечен извршување на целите, со нетрпение очекуваме да работиме со вас за да се создаде голема интелигенција заедно.
повеќе
Нашиот тим

Нашиот тим

Имаме висок квалитет и искусен технички тим и управување со персонал, кои заедно работиме напорно за да се создаде најдобар корпоративниот бренд и преку постојана имплементација на систем за управување со перформанси, приспособување и оптимизирање на организационата структура и бизнис процес и подобрување на способноста на конкуренцијата на компанијата.
повеќе
Сервис

Сервис

1) Стремеж за 100% бесплатен производ дефект
2) Обезбедување на време испораки
3) Познавањето на барањата и очекувањата на нашите клиенти
4) Обезбедување на водечките компании на квалитетот на производот
5) Знаејќи нашите обврски
повеќе

Featured Products

TTI focus on optical fiber products and contribute to providing technology for you

view all products

партнер

 • Founded in 1987, Huawei is the world's leading provider of ICT (information and communication) infrastructure and intelligent terminals. We are committed to bringing the digital world to everyone, every family, every organization, and building a smart world of Internet of Everything.
  Повеќе
 • European telecommunications and media giant Altice is headquartered in the Netherlands and was founded in 2001 by entrepreneur Patrick Drahi. It is a multinational group specializing in telecommunications, media and entertainment. Has 50 million fixed users and mobile subscribers.
  Повеќе
 • STC Bearings GMBH is one of the key members of the European transmission and control technology development. Founded in 1927, STC Bearings GMBH has been manufacturing precision bearings, heavy bearings and seats, bushings, seals, etc., with customers all over the world
  Повеќе
 • Telkomsel uses GSM and EDGE technologies, and as of March 2006, its market share rose to 54.15%. Other leading mobile operators in Indonesia are Indosat and Excelcomind. These three major operators have controlled 98.9% of mobile users in Indonesia.
  Повеќе
 • The Spanish Telephone Company is an international telecommunications company that provides comprehensive services to customers at home and abroad, including fixed communication lines, mobile phones, the Internet, data, and cable TV.
  Повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!