close
Kita ora mung ngedol produk. Kita aturan layanan apik lan support profesional.

Zrconia Lengan Fiber Optic Adaptor karo RoHS complaint High Bali mundhut

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Nyuwun Kutipan

    Detail produk

    Contact

    Service

    Gambaran Rinci Product
    Konektor Koleksi: SC / FC / LC / ST / MTRJ / MU ECT. mode: Singlemode, Multimode
    Koleksi: Simplex, Duplex Lengan: Zirconia / Keramik, Tembaga
    Housing: ABS, PBT, PC warna: Blue, Beige, Green, Selaras
    Mungkasi-pasuryan: PC, UPC, APC struktur: Female Kanggo Female

    Zrconia Lengan Fiber Optic Adaptor karo RoHS complaint High Bali mundhut
    Adaptor Serat optik dipigunakaké kanggo nyedhiyani kabel kabel utawa kabel kanggo sambungan peralatan fiber optic.
    We sumber sawetara saka sudhut lengen klambi kawin lan adaptor Sato, kalebu lanang khusus kanggo Sato wadon fiber optic adaptor.

    fitur:

    Low selipan mundhut, mundhut bali dhuwur
    kompatibilitas Good
    tliti High dimensi mechanical
    Dhuwur linuwih & stabilitas
    Keramik utawa Bronze Lengan
    PC, APC, UPC pilihan
    Simplex / Duplex

    aplikasi:

    Jaringan wilayah lokal (LANs)
    jaringan Processing Data
    jaringan Telekomunikasi
    Test peralatan
    panel Patch, serat optik pigura distribusi optik

    Keterangan:

    item paramèter
    Material ABS, PBT, PC
    warna Blue, Green, Gray, Aqua, Purple etc.
    Scope PC & APC
    selipan mundhut <0.2dB
    Wektu Operation 500 kaping tanpa distorsi lan kokain, Macem-macem selipan mundhut <0.1dB
    selipan mundhut -40 ~ 85 ° C
    Kekiatan Teknik 50N, karo loro konektor, wektu sambungan saka 30min
    suhu 40N, karo loro konektor, wektu sambungan saka 30min
    Force Tension aksial > 8 N
    Sisih Saw Force -40 ~ 75 ° C

    Lingkungan lan Teknik:

     Properties kondisi test kataatan test asil
    geter 10-55Hz, 1.5mm, 60min IEC61300-2-1 ≤0.2dB
    kawin Kekiatan 1000 Kawin, resik saben 25 kawin. IEC61300-2-2 ≤0.2dB
    impact 1.5m, 8 irungnya IEC61300-2-6 ≤0.2dB
    Strength of Mekanisme kopling 40N, 10Min, L = 22-28cm IEC61300-2-12 ≤0.2dB
    suhu Kayaking  40ºC kanggo + 75ºC, 40 siklus IEC61300-2-22 ≤0.2dB
    Suhu humidty muter 40ºC, 95%, 96Hr IEC61300-2-21 ≤0.2dB
    suhu Operating  -40ºC kanggo + 85ºC   ≤0.2dB
    suhu Storage  -40ºC kanggo + 85ºC   ≤0.2dB

    Informasi supaya:

    SC / APC-SC / APC-SM-DX-ABS
    1. Konektor Koleksi: FC, SC, LC, ST, MPO, MTRJ, MU, E2000, D4, DIN, SMA
    2. Ferrule Akhir-pasuryan: PC, UPC, APC
    3. inti Koleksi: SM, MM (OM1 OM2 OM3 OM4)
    4. Struktur: Simpled, duplex, kotak
    5. Kanthi cagak, tanpa cagak
    6. Lengan: logam campuran tembaga, seng alloy
    7. Material: ABS, PC, PBT

    Zrconia Lengan Fiber Optic Adaptor karo RoHS complaint High Bali mundhut

    Tag:

    serat kabel optik adaptor,

    adaptor fiber optic

    00022222

     

    proses Service

    Pelanggan pilih specifications produk lan nyedhiyani nindakake informasi. Miturut informasi sing diwenehake dening pelanggan, kita nyedhiyani sampeyan karo paling desain lan packaging solusi. - desain Sample lan produksi, pelanggan bisa maneh lan ngowahi bola-bali, aku nganti wareg, nganti konfirmasi final;

    -According kanggo syarat tartamtu saka pelanggan, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo paling desain produk lan packaging solusi, Manufaktur selaras produk sing eksklusif kanggo sampeyan.

    - Sanalika sawise konfirmasi sampel, ngatur produksi efisien kanggo mesthekake pangiriman punctual.

    - Welcome to produk lan layanan kanggo sijine nerusake saran cocog, pelanggan sijine nerusake nggunakake kahanan lan saran kita, bakal pituduh kita saya nambah inovasi, nguber saka kualitas sampurna.

     

    proses supaya

    Pelanggan pilih jinis produk → nyedhiyani specifications tartamtu produk → konfirmasi informasi produk → nemtokake packaging produk, mode transportasi → nemtokake informasi supaya produk rinci → kontrak tandha → produksi → layang massa.

    Umumé 10-15 dina utawa supaya. Delivery bisa digawe atas jenenge pelanggan (loro domestik lan internasional).

    We are manteb ing ati sing kita bisa ngasilaké produk karo kualitas apik lan kurang rega. Our company bakal nindakake kabeh layanan sawise-sales kanggo sampeyan.

     

    prasetya Service

    Kabeh produk sing dites dening 100% saka pabrik.

    Déné sing dingendikakaké standar pengawasan kualitas internasional, adil lan ngelmu kualitas pengawasan lan evaluasi produk.

    Ing saiki, TTI wis liwati ISO 9001, sertifikat ISO 14001.

    Kita bakal menyang "ati-ati, tliti, enten" standar layanan, kanggo nyedhiyani pelanggan karo, kualitas dhuwur-lengkap layanan Integrasi.

  • Alamat : 6 / F Timur, Bangunan C, Taman Industri Yuanling Qiaotong, Shiyan, Distrik Bao'an, Shenzhen, China
  • Phone Bisnis: + 86-755-86561809
  • Fax: 86-0755-26612903
  • E-mail: marketing@ttifiber.com
    • facebook
    • ngubungake
    • twitter
    • youtube

    Pilih TTI, kanggo nggawe Internet nyepetake!

    • Company kode QRCompany kode QR
    Tampilan Online Chat!