close
Kita ora mung ngedol produk. Kita aturan layanan apik lan support profesional.

Warta

  • Post time: Dec-23-2020

    More than three months have passed since China Telecom announced the prequalification of outdoor optical cable procurement projects in 2020. Although we are still doubting whether centralized procurement will proceed as usual, China Telecom announced that the centralized procurement project had w...Waca liyane »

  • CRU: The global optical fiber and cable market is in a recovery period and is expected to grow by 7% in 2021
    Post time: Dec-23-2020

    C114 News, October 27 (Shuiyi) On October 26-28, 2020, the World Fiber Optic Cable Conference held an online conference, which is the world’s top event in the fiber optic cable industry, gathering more than 100 telecom network executives, fiber optic cables Manufacturers’ representati...Waca liyane »

  • What are the steps of making an optical fiber jumper?
    Post time: Nov-20-2020

    Optical fiber jumpers are often used in life, so what is his production process? Optical fiber patch cord production process Baidu 1. Fiber pretreatment: Stripping, the introduction of professional stripping tools, mainly for the peeling of the coating layer, to reduce the damage to the optical f...Waca liyane »

  • Since optical fiber is glass, why are you afraid of water?
    Post time: Nov-10-2020

    When the optical cable is formed into a cable, there are two protection requirements for the optical fiber: one is that the optical fiber is less stressed; the other is that the optical fiber should be waterproof. The outermost layer of the optical cable is a plastic sheath, the inside is a metal...Waca liyane »

  • Kabel Pita Aluminium GYTA Straded Loose Tube Loose
    Wektu kiriman: Okt-10-2020

    The fibers, 125μm,are positioned in a loose tube made of a high modulus plastic. The tubes are filled with a water-resistant filling compound. A steel wire, sometimes sheathed with polyethylene (PE) for cable with high fiber count, locates in the center of core as a meta...Waca liyane »

  • GYFTY53 Tabung Loose Straded Non-Metallic Strength Kabel lapis baja ringan
    Wektu kiriman: Sep-28-2020

    The fibers,125μm,are positioned in a loose tube made of a high modulus plastic. The tubes are filled with a water-resistant filling compound. A Fiber Reinforced Plastic (FRP) locates in the center of core as a non-metallic strength member. The tubes (and fillers) are str...Waca liyane »

  • Crazybtplay Waterproof ruangan —— Kabel Patch Optik Serat ODVA
    Wektu kiriman: Sep-26-2020

    Taun 2020, Pabrik Serat TTI Pasokan Kabel Patch Fiber Optik tipe-ODVA anyar lan Konektor ODVA-SC / LC / MPO, bebarengan karo kabel optik dhukungan, dadi antarmuka standar sing ditemtokake ing radio jarak jauh 3G, 4G lan WiMax Base Station lan aplikasi Serat-kanggo-the-Antena. The ODVA ca ... Waca liyane »

  • Kabel Pita Steel Bergelombang GYTS terdampar Kabel Tape Baja
    Wektu kiriman: Sep-21-2020

    Pabrik Serat Pabrik Serat TTI Kabel Serat GYTS, 125μm, dipanggonke ing tabung longgar sing digawe saka plastik modulus dhuwur. Tabung diisi karo senyawa ngisi tahan banyu. Kawat baja, kadang ditutup nganggo poliethelin (PE) kanggo kabel kanthi jumlah serat sing dhuwur, dununge ing ...Waca liyane »

  • Kabel Serat Luar Ruangan ADSS Gaya Baru
    Wektu kiriman: Sep-15-2020

    ----All Dielectric Self-supporting Aerial Cable 1 TTI Fiber Factory Supply New Style ADSS Outdoor Fiber Cable-ADSS: All Dielectric Self-supporting Aerial Cable Type One: The fibers, 125μm, are positioned in a loose tube made of a high mod...Waca liyane »

  • Sugeng Sugeng Pameran CIOE Perusahaan Serat TTI sing sukses.
    Wektu kiriman: Sep-11-2020

    -----Keep your feet on the ground, never forget your original ideals & aspirations Warmly Celebrate the success of TTI Fiber Communication Tech Co., Ltd. in the CIOE Fair!!! The 22nd China International Optoelectronic Expo (cioe2020) o...Waca liyane »

  • Mesin Kabel Khusus Serat Optik 0,9mm
    Wektu kiriman: Sep-01-2020

    The Newly Introduced Optical Fiber Equipment(0.9mm Fiber Optic Cable Dedicated Cable Machine) has many advantages and features from TTI Fiber Company Factory: 1. Automatic memory the cutting length. Electrical drivencutting knife. Cutting times is adjustable. Cutting length can be set. 2. Electr...Waca liyane »

  • Ekspo Optoelektronik Internasional China kaping 22 (CIOE2020)
    Wektu kiriman: Aug-25-2020

    Exhibition Area:ICT Exhibition Hall: Number 6 Hall Booth Number: 6A73 Time:September 9th-11th   Booth Address: SHENZHEN WORLD EXHIBITION&CONVENTION CENTER(Baoan New Hall) No.1 Zhancheng Road,Fuhai Street,Baoan District, Shenzhen TTI Fiber Communication Tech Co., Ltd.   Exhibits Range...Waca liyane »

  • Kabel lapis baja ringan GYXTW Kabel Luar Ruangan
    Wektu kiriman: Aug-25-2020

    Serat Kabel lapis baja ringan Unitube, 125μm, dipasang ing tabung longgar sing digawe saka plastik modulus dhuwur saka Pabrik Perusahaan Serat TTI. Tabung diisi karo senyawa ngisi tahan banyu. Tabung kasebut dibungkus nganggo lapisan PSP kanthi longitudinal. Antarane PSP lan banyu tabung sing longgar ... Waca liyane »

  • Mesin Pemotong Kabel Otomatis
    Wektu kiriman: Aug-19-2020

    Perusahaan TTI Fiber minangka pabrik, Alat Serat Optik sing Anyar Dikenal (Pemotong Kabel Sepenuhnya Otomatis) duwe akeh kaluwihan lan fitur: Pemotong kabel kanthi otomatis cocok kanggo proses pemotongan kabel serat optik. Ngatur dawa kabel, nomer pemotong kabel, pemotong ... Waca liyane »

  • Kotak Serat Taun Anyar 2020 Part 1
    Wektu kiriman: Agustus-07-2020

    Pull Type 24 Port Optical Fiber Terminal Box   The Product Function of Optical Fiber Terminal Box—Pull Type 24 Port, it has Multi-functions: 1–Introducing optical cable, leading out wiring pigtail, fixing and protecting optical cable, wiring pigtail and the performance of optical fibe...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-28-2020

    GJPFJU field mobile cable sue several 900um flame-retardant tight buffer fibers as optical communication medium,the tight buffer fiber wrapped with a layer of aramid yarn as strength member units,and the cale is completed with a TPU sheath.     After TTI Fiber Factory's ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-28-2020

    ADSS cable is loose tube stranded.The fibers, 125μm,are positioned in a loose tube made of a high modulus plastic. The tubes are filled with a water-resistant filling compound. The tubes and fillers are stranded around a FRP as a non-metallic strength member into a compa...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-09-2020

    Kanthi perkembangan sains lan teknologi sing cepet, panjaluk masarakat kanggo urip saya saya dhuwur. Nanging, iki uga obah kanthi cepet saka 4G dadi 5G. TTI uga ngetutake jangkah The Times kanggo nggawe produk serat optik anyar - Kabel Optik GYFH 5G. 250 optik f ... Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-28-2020

    CBP ngrebut luwih saka 2.000 topeng KN95 palsu saka China, Apa pandangan iki bener utawa salah? Minangka tenaga pabrikan ing donya, akeh produk China sing ora rata. CINCINNATI - Pejabat Bea Cukai lan Perbatasan Amerika Serikat ing Cincinnati ngrebut 2.000 topeng KN95 palsu ing Cincinn ... Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Nov-29-2019

    Panutupan sambatan serat optik sing nyusut kubah yaiku penutupan kabel akombinasi lan penyelenggara sambatan. Gabungan splicing ana ing tengah-tengah nampan sambung. Dheweke nggabungake segel mekanik lan lengen sing bisa nyusut kanthi adhem panas sing nyawiji supaya bisa nutup kabel kabel serat kanthi lingkungan ... Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-31-2019

    Fasilitas kasebut nyedhiyakake divisi mandap kabel perusahaan, sing khusus kanggo desain lan mungkasi kabel serat optik lan listrik lan integrasi kandhang cilik kalebu kothak mandap serat. Kita duwe kemampuan kanggo mungkasi kabel apa wae, nanging fokus utama ... Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-31-2019

    Laporan riset babagan 'pasar kabel serat optik MENA' saiki kasedhiya karo Market Study Report, LLC, nawakake analisis rinci babagan faktor-faktor sing nyebabake bidang bisnis global. Laporan iki uga nyedhiyakake informasi sing pas karo ukuran pasar, aspek komersialisasi lan ... Waca liyane »

  • ECOC 2018 Exhibition - TTI Serat
    Post wektu: Sep-28-2018

    TTI Serat dirawuhi ECOC 2018 pameran ing Roma, Italia TTI Booth No. ana 230. We nuduhake produk kita panas-sale: kabel fiber optic, fiber optic patch cop, MPO solusi / MTP, PLC splitters, FTTH Solutions, etc. Booth No. : 230 Time: September 24-26, 2018 Panggonan: Roma, Italia Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-22-2017

    TTI Fiber attended ECOC 2017 ExhibItion in Gothenburg, Sweden TTI Booth No. was 230. We showed our hot-sale products: fiber optic cables, fiber optic patch cords, MPO/MTP solutions, PLC splitters, FTTH Solutions, etc.   Booth No.: 425 Time: Sept. 18-20, 2017 Place: Gothenburg, Sweden Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-22-2016

    TTI Serat bakal rawuh ECOC 2016 pameran wich ditahan ing Düsseldorf, Germany. Iku bakal awèt 3 days saka Maneh. 19 kanggo Maneh. 21, 2016. TTI Booth No. punika 274. Kita bakal nuduhake produk panas-sale kita: fiber optic patch cop, solusi MPO / MTP, PLC splitters, FTTH Solutions, etc. Yen kasengsem, s ... Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-24-2015

    TTI Fiber attended ECOC 2015 ExhibItion in Feria Valencia, Spain TTI Booth No. was 348. We showed our hot-sale products: fiber optic patch cords, MPO/MTP solutions, PLC splitters, FTTH Solutions, etc.     Booth No.: 274 Time: Sept. 19-21, 2016. Place: Düsseldorf, Germany Waca liyane »

Tampilan Online Chat!