close
Kita ora mung ngedol produk. Kita aturan layanan apik lan support profesional.

FC ST LC Fiber Optic Konektor Kanggo FTTH Networks Kanthi selipan mundhut High

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Nyuwun Kutipan

    Detail produk

    Contact

    Service

    Gambaran Rinci Product
    Konektor Koleksi: SC Ferrule Akhir-pasuryan: UPC, APC
    Serat Koleksi: Singlemode, Multimode Kabel Koleksi: simplex
    Kabel OD: 0,9 / 2.0 / 3.0mm Housing Warna: Blue, Green, Beige
    Selipan mundhut: <0.3dB Wangsul mundhut: > 50dB

     

     

    FC LC ST Fast Konektor FTTH Networks karo selipan mundhut High

     

    Description:

     

    Konektor cepet dirancang kanggo kualitas lan efficiency dhuwur kanggo instalasi.

    Struktur posisi crimping desain unik, lan ora kudu gluing, polishing ora sembarang Consumables.

    Bisa dienggo maneh, lan trep kanggo instalasi lapangan.

    serat diadopsi struktur wis diinstal.

     

    fitur:

     

    mundhut selipan Low lan mundhut bali dhuwur

    Nggunakake dhuwur tliti ferrule Keramik

    kemampuan stabil lan dhuwur linuwih

    kemampuan mechanical banget

    Boots ing macem-macem werna

     

    aplikasi:

     

    Gunakake kanggo mbukak terminal Optical FTTH kanggo mungkasi.

    Sambungan in penutupan kasus, kabinèt, kothak terminal etc.

    Recovery lan pangopènan ing Laka kaya kahanan serat Motong.

    LAN, WAN, data lan transmisi video.

    India pangopènan ing FTTX pangguna terminal

    Serat kanggo stasiun basa mobile.

     

    Life Time: fiber optic konektor cepet Kita kudu paling sethithik 15 taun umur, amarga kita introduce produksi majeng technolege and100% bahan mentahan NEW, uga serat kontrol optic cepet konektor kang kualitas.

     

    Keterangan:

     

    item paramèter
    kabel 3.1 × 2.0mm kabel gulung utawa 3.0 / 2.0 / 0.9mm kabel
    Coating Diameter 250μm
    mode SM, MM
    selipan mundhut ≤ 0.3dB
    bali mundhut SM: ≥45dB; MM: ≥35dB
    migunani Times > 10 kaping
    Strength tensile > 50 N
    suhu -40 ~ 85 ° C

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    FTTH Paket Fast Konektor:

     

    Paket bakal dikempalken miturut syarat kaca standar, satisfication customer target kita.

    Label dicithak: logo Customer utawa Ora Ana account kasedhiya

    packing utama: 10pcs / box PE

    packing njaba: karton bakal dikempalken karo karung, uga nglindhungi karton saka bledug lan udan.

     

    Picture Product:

     

    FC ST LC Fiber Optic Konektor Kanggo FTTH Networks Kanthi selipan mundhut High

    Tag:

    kabel gulung ftth,

    kabel gulung optic serat

    00022222

     

    proses Service

    Pelanggan pilih specifications produk lan nyedhiyani nindakake informasi. Miturut informasi sing diwenehake dening pelanggan, kita nyedhiyani sampeyan karo paling desain lan packaging solusi. - desain Sample lan produksi, pelanggan bisa maneh lan ngowahi bola-bali, aku nganti wareg, nganti konfirmasi final;

    -According kanggo syarat tartamtu saka pelanggan, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo paling desain produk lan packaging solusi, Manufaktur selaras produk sing eksklusif kanggo sampeyan.

    - Sanalika sawise konfirmasi sampel, ngatur produksi efisien kanggo mesthekake pangiriman punctual.

    - Welcome to produk lan layanan kanggo sijine nerusake saran cocog, pelanggan sijine nerusake nggunakake kahanan lan saran kita, bakal pituduh kita saya nambah inovasi, nguber saka kualitas sampurna.

     

    proses supaya

    Pelanggan pilih jinis produk → nyedhiyani specifications tartamtu produk → konfirmasi informasi produk → nemtokake packaging produk, mode transportasi → nemtokake informasi supaya produk rinci → kontrak tandha → produksi → layang massa.

    Umumé 10-15 dina utawa supaya. Delivery bisa digawe atas jenenge pelanggan (loro domestik lan internasional).

    We are manteb ing ati sing kita bisa ngasilaké produk karo kualitas apik lan kurang rega. Our company bakal nindakake kabeh layanan sawise-sales kanggo sampeyan.

     

    prasetya Service

    Kabeh produk sing dites dening 100% saka pabrik.

    Déné sing dingendikakaké standar pengawasan kualitas internasional, adil lan ngelmu kualitas pengawasan lan evaluasi produk.

    Ing saiki, TTI wis liwati ISO 9001, sertifikat ISO 14001.

    Kita bakal menyang "ati-ati, tliti, enten" standar layanan, kanggo nyedhiyani pelanggan karo, kualitas dhuwur-lengkap layanan Integrasi.

  • Alamat : 6 / F Timur, Bangunan C, Taman Industri Yuanling Qiaotong, Shiyan, Distrik Bao'an, Shenzhen, China
  • Phone Bisnis: + 86-755-86561809
  • Fax: 86-0755-26612903
  • E-mail: marketing@ttifiber.com
    • facebook
    • ngubungake
    • twitter
    • youtube

    Pilih TTI, kanggo nggawe Internet nyepetake!

    • Company kode QRCompany kode QR
    Tampilan Online Chat!