Prakawis kita - TTI Serat Komunikasi Tech. Co., Ltd.
close
Kita ora mung ngedol produk. Kita aturan layanan apik lan support profesional.

Babagan awake dhewe

TTI Serat Komunikasi Tech. Co., Ltd.  Pabrik kualitas dhuwur banget kumpulan kabel fiber optic: Kalebu Indoor Fiber Optic Kabel , Outdoor Fiber Optic Kabel , Serat optik patch ari , PLC Splitter , Serat optik pigtail , Serat optik adaptor , Serat optik attenuator panel Serat optik patch lan luwih produk FTTx

Kita dijupuk ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, sertifikasi CE lan liwati test CPR.

Kita ora mung kurban layanan OEM nanging uga bantuan akeh partners from kabeh ndonya kanggo menang ing pasar karo support profesional technical, solusi produk banget, prices competitive delivery cepet lan becik.

adil kita tombol kanggo ngatasi kita pelanggan lan tantangan technical dening apa ing kemitraan kanggo desain lan Pabrik produk pinunjul. Kita usaha kanggo 100% customer kepuasan.

TTI Serat menehi solusi technical qualified lan nanggepi layanan langsung nalika paling perlu iku.

图形 1

Kita ora mung ngedol produk. Kita aturan layanan apik lan support profesional. Pilih TTI, kanggo nggawe Internet nyepetake!

Team kita

 We duwe kualitas dhuwur lan tim lan Manajemen technical experienced personel, sing bebarengan apa hard kanggo nggawe paling account perusahaan lan liwat implementasine pancet sistem manajemen kinerja, ngatur lan Optimization saka struktur organisasi lan bisnis proses lan nambah kemampuan kompetisi perusahaan.

 QC riwayat

* Quality tansah rawuh dhisik

* Tes kualitas standar mriksa kabeh jinis produk sadurunge pangiriman

* Tanggung jawab kanggo layanan sawise-sales

* Ngarahake kanggo njaluk pesenan baleni saka 90% customer pesenan nyoba

 

 

设备

Tampilan Online Chat!